Siemka.. Co myślicie o zrobieniu strony www..? Moim zdaniem bedzie to dobry pomysł xD Zasada jest jedna.. niech każdy chociaż raz dziennie loguje sie na ta stronę, ponieważ poprawi to statystykę odwiedzin (dotyczy to również forum).. Co za tym idzie znajdzie sie sponsor oferujący serwer do CSS np. za reklamę .. xD
ja będe zerkal codziennie najczęsciej po 20 bo wczesniej nie mam zabardzo kiedy chyba ze w weekendy
UPRZEDZAM w pierwszy miesiac wakacji moze mnie nie byc no chyba ze sie doprosze ame o laptopa z bluconnect-em fajnie by bylo (jade do niemiec a tam nie bede mial internetu no chyba ze laptop)
ja dziennie mogę około 10 razy się logować nie ma problemu a stronka tak jak mówisz jest bardzo potrzebna no i Serwer nasz tez by sie przydał
w robieniu stronki moge pomóc jesli chcecie mam takie małe doświadczenie w robieniu www wiec moze sie przydam
pozdrowienia
Serwer i stronka świetna sprawa jestem za zawsze mozecie na mnie liczyć na stronke moge powiedziec bracikowi żeby wchodził co 10 min jak bedzie ze szkoły i żeby sie logował a ja wieczorkiem tez jestem na niej wiec odwiedziny napewno bedą
Klanowicz
Nooo
wszystko będzie dopracowane nie bój ssie ta stronę robiłem nie całą godzinę to co ty byś od niej chciał ;p zobaczysz jak zrobimy profesjonalna stronkę z szeroko rozbudowana grafika i działem download który tez się przyda w niej bardzo a ciebie Krystian proszę o znalezienie jakiejś reklamy która można wstawić na nasza stronę i która nam zapłaci pieniądza które przeznaczymy na cele naszego klanu
pozdrowionka
Luz... żaden problem.. Teraz idę do szkoły, ale po szkole niema problemu xD Jak możesz Sebek to wyślij mi dziś jak ta strona już wygląda.. Aha.. i jak chcesz to mogę ci wszystko porobić w GIMPie, dość dobrze sie na tym znam xD Ale to juz od Ciebie zależy..
a cop to jak mam Qrwa motorek w D*pie!??????????!!!!!!!!!!!!!!!! Polaczek Taki jesteś mądry to zrób sam !! stronę trzeba dopracować wszystko od razu ci nie wyjdzie tym bardziej ze nie robie tego programem tylko w notatniku!!!